De vrijdagavond van de wintercompetitie is VOL!! Je kunt nu nog inschrijven voor de overige competitiedagen

TV de Kienehoef trapt het seizoen weer af met de L. van den Biggelaar Installatietechniek Clubkampioenschappen

Van 16 tot en met 29 september staan de jaarlijkse clubkampioenschappen weer op de agenda. Een sportief maar vooral ook gezellig toernooi waarbij leden van TV de Kienehoef strijden om de titel van clubkampioen 2019.

Nu de zomerstop er weer op zit is het tijd om de extra kilo’s er weer af te sporten en om te laten zien wie zijn of haar niveau het beste vast heeft weten te ho...

Matchpoint augustus beschikbaar

Klik hier om de MP van augustus te lezen! Nu met nieuwe lay-out :-) 

Fijne zomer!

Er kan weer ingeschreven worden voor de wintercompetititie!

Beste leden,vanaf 1 augustus t/m 31 augustus kan er weer ingeschreven worden voor de wintercompetitie. Mocht de belangstelling groter zijn dan de beschikbare baancapaciteit, dan wordt er gewerkt conform het “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” principe zoals in de ALV van januari 2019 bepaald.Schrijf dus snel in!Je vind het inschrijfformulier in de aankomende Matchpoint of...

Even voorstellen... Jan van Gorp, werkgroep Parkbeheer

Ik ben Jan van Gorp en ben sinds enkele weken actief om in het bestuur de vacature in te vullen die was ontstaan door het vertrek van Jan de Boer. Ik woon in Vogelenzang, ben getrouwd met Corry en heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Ik ben al veel jaar lid van De Kienehoef en tennis meestal op woensdagavond met een gezellig clubje, waarin de derde helft vaak de belangrijkste is.

Groot onderhoud Paviljoenvloer

De bouwvakvakantie is begonnen maar niet voor een aantal vrijwilligers. Met temperaturen die richting de 40°C gingen werd met een vloerboenmachine en een waterstofzuiger hard gewerkt aan het reinigen van de vloeren van het paviljoen. Ook het meubilair werd onder handen genomen.