Even voorstellen

 

Cees van den Boer 

Cees profiel

Mijn naam is Cees van den Boer, getrouwd met Gerrie en ik heb twee dochters, Marlies en Femke. Sinds kort ben ik trotse opa van kleinzoon Dab.

Ik ben op mijn twaalfde begonnen met tennis bij Peppelieren in Liempde. Op 21-jarige leeftijd heb ik gekozen voor het vak als tennisleraar en gedurende mijn persoonlijke carrière niveau 3 bereikt. Ik ben begonnen als tennisleraar bij Peppelieren en na een aantal jaren de switch gemaakt naar selectietrainer bij TC Oirschot en LTV Best.

In 1989 ben ik benaderd door Peter Seegers van TV de Kienehoef of ik interesse had om voor hen mijn vak te komen uitoefenen. Enkele gesprekken later was de kogel door de kerk: een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van heb gehad. De club heeft een geweldige uitstraling, destijds en nog steeds.

Op dit moment geeft ik elke week 30 uur les aan circa 265 personen, variërend in leeftijd van 5 tot 75 jaar. Daarnaast verzorg ik nog diverse bestuursondersteunende taken. Samen met selectietrainer Joery Jansen verzorgen wij de trainingen binnen onze club.

Als laatst wil ik zeggen dat ik erg trots ben om zo lang al binnen deze fantastische vereniging werkzaam te morgen zijn!

Fotoboek 25 Jaar jubileum

 

 

Joery Jansen

 joery profiel

Ik ben Joery Jansen, 25 jaar en geboren en getogen in Oss. Sinds 2 ½ jaar verzorg ik tennislessen (met name selectietrainingen) bij TV de Kienehoef.  

Op mijn 13e jaar ben ik zelf pas begonnen met trainen bij LTC Rackets in Berghem. Daarna ben ik via Tennis opleiding gemeente Oss in de selectie gekomen. Op mijn 16e jaar ben ik bij de selectie van TOZ gaan trainen en kwam daar in aanraking met het geven van tennislessen. Naast het volgen van de opleiding ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) heb ik mijn A-licentie behaald en ben leg gaat geven bij VIP-Herpen en later bij TV Lieshout. Daarbij bleek dat mijn passie echt ligt bij het geven van lessen door mensen naar een hoger niveau te brengen; selectietraining. Zo ben ik benaderd door Tennisschool Gijs en van daaruit ben ik bij TV de Kienehoef terechtgekomen. Hier voel ik me enorm gewaardeerd voel en heel goed op mijn plek en heb hier ook mijn B-licentie mogen behalen.

Op dit moment ben ik zelf aan het trainen om tijdens de competitie bij TOZ OSS een goed niveau neer te zetten.
Mijn ambitie binnen TV de Kienehoef is om door het geven van lessen, de trainende leden naast het aanleren van technische vaardigheden vooral te motiveren, activeren, enthousiasmeren om zo het beste uit zichzelf te halen op zowel sportief, cognitief, fysiek en sociaal vlak maar bovenal ook plezier te hebben in tennissen.

Ik hoop jullie allen te zien op de tennisbaan!