Zonnige afsluiting Kienehoef Open 2019

Van zaterdag 16 maart tot en met afgelopen zondag is het Kienehoef Open 2019 gespeeld. 380 spelers streden in 364 wedstrijden om uiteindelijk als Kienehoef Open titelhouder van de baan te stappen. Waar we vorig jaar nog toernooidagen verloren door de sneeuw hebben we dit jaar een stuk beter weer gehad. We kunnen als organisatie met trots terugkijken op een toernooi waarin we veel mooie wedstrijden hebben gezien.  

De hoogste heren dubbel categorie (HD4) werd gewonnen door Tom van den Oever en Lucas Tersmette. De titel in de hoogste heren enkel categorie (HE4) ging naar Jim van der Veen. Hij wist zijn titel in deze catergorie voor de 2e keer te prologeren. De vele toeschouwers genoten van het zonnetje en van het tennis in de diverse categorieen.

Bij de dames werd de hoogste categorie in de dubbel (DD5) gewonnen door Malou Oosterholt en Marca Corsten, die in de finale afrekenden met Maartje van Brink en Anne Donkers. In het enkelspel werd er gewonnen door Mieke van Ganzewinkel in de DE4. Artuur en Sanne van Rooij wisten de hoogste categorie bij de gemengd dubbel (GD5) op hun naam te schrijven.

Al met al kunnen we spreken van een geslaagd toernooi, met dank aan de inzet van de vele vrijwilligers. De spelers hebben genoten van de vele hapjes die hen gedurende de week zijn voorgeschoteld. De toernooiwerkgroep wil graag alle spelers bedanken voor het meedoen en hoopt de spelers volgend jaar opnieuw te verwelkomen bij onze vereniging!