Seniorenclubdag bij Tennisvereniging De Kienehoef

Traditioneel is de jaarlijkse seniorenclubdag op dinsdag 26 maart gehouden voor alle tennissers/sters, die in Sint-Oedenrode wonen en de leeftijd van vijftig jaar gepasseerd zijn. Totaal namen 52 personen deel waarbij de heren met 33 beter vertegenwoordigd waren dan de dames met 19. Tennisvereniging Boskant was met 6 personen vertegenwoordigd. De ontvangst was om 9.30 uur met koffie en gebak, geschonken door een zeer bekende Rooise bakker, waarna om 10.00 uur werd gestart met de eerste partijen damesdubbels en herendubbels. In de tweede partij speelden ze mix-dubbels, Rond 12.30 uur werd een heerlijke lunch gereserveerd door de organisatie. Hierdoor was iedereen weer voldoende aangesterkt om opnieuw een damesdubbel en herendubbel te gaan spelen. Niet de geleverde prestatie was tijdens deze dag van belang, maar vooral de gezelligheid.

De organisatie had diverse mooie prijsjes beschikbaar die gesponsord waren door bedrijven die TV De Kienehoef goedgezind zijn. Door trekking van lotjes kwam men voor een prijs in aanmerking.

De organisatie was als vanouds in handen van Christine, Riet, Ben en Theo die hun best hadden gedaan om alles in goede banen te leiden. Als gebruikelijk werden zij geassisteerd door de dames Hennie en Marjolein die de bardienst voor hun rekening namen. Na afloop bleven alle deelnemers nog in het paviljoen bijeen om gezellig na te genieten onder het genot van een drankje. De opzet van deze dag was bijzonder geslaagd omdat ook nu de deelnemers kennis konden maken met andere leden waar ze normaal nooit tegen tennissen.

 

De foto's van deze dag vind je hier