Even voorstellen…… Ralf Bollen, werkgroep Jeugdzaken

Sinds maart  2019 mag ik de werkgroep Jeugdzaken  vertegenwoordigen in het bestuur. Ruim een jaar geleden heeft Luuk van Schijndel na 8 jaar volle inzet afscheid genomen van deze functie. Luuk blijft gelukkig nog wel deel uitmaken van de werkgroep Jeugd maar ik wil hem allereerst bedanken voor alle werk die hij in de jeugd van de Kienehoef heeft gestoken!

 

De huidige leden van de werkgroep Jeugd hebben mij veel kunnen bijpraten over alle activiteiten die reeds worden georganiseerd. Te denken valt aan de Worldtour, scholen tennis, Sjors sportief, jeugdkamp, kind-ouder toernooi , Sinterklaas en het pannenkoeken toernooi in de Kerstvakantie.

 

Naast bovenstaande activiteiten sta ik natuurlijk open om mijn energie te gaan steken in nieuwe activiteiten. Samen met jullie, onze leden, ben ik op zoek naar  nieuwe activiteiten die leuk zijn voor alle jeugdleden.

Heb je ideeën of suggesties,we staan er voor open voor en zijn bereikbaar via:

jeugdzaken@tvdekienehoef.nl

 

Om bestaande en nieuwe activiteiten te organiseren hebben we ouders en oudere jeugdleden nodig om mij / ons te ondersteunen. Er is nog plek in de werkgroep jeugd voor uitbreiding…….

Mogelijk zal ik  jullie direct of via onze trainers benaderen om te ondersteunen bij een activiteit zodat we samen zorg dragen voor een geweldig verloop.

 

Graag stel ik mij kort aan jullie voor: mijn naam is Ralf Bollen en sinds 2003 woonachtig in St-Oedenrode. Laatste jaren is het hele gezin fanatiek gaan tennissen bestaande uit mijn echtgenote Inge , zoon Noud van 12 en dochter Linde van 11 jaar oud. Vroeger heb ik veel getennist in de regio Eindhoven en Maastricht, daarna 20 jaar gestopt en sinds 2 jaar weer zij-instromer  van dit heerlijke spelletje!

Elke dinsdag avond probeert Cees met zijn trainingen weer iets van mijn vroegere niveau naar boven te krijgen….

 

Ik heb heel veel zin de komende jaren de Jeugd van Tennisvereniging de Kienehoef enthousiast te betrekken bij deze geweldige sport en vereniging!

 

Wellicht zien we elkaar een keer  op het tennispark,

 

 

Met sportieve groeten,

 

 

 

Ralf Bollen