Kienehoef opnieuw winst gepakt op de 5e competitiedag

De competitie is al weer in volle gang en die gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Voor het eerst dit jaar speelt het oudste jongens jeugdteam van T.V. de Kienehoef mee in de volwassenencompetitie, en daar wordt resultaat geboekt! Is er stiekem al een klein beetje te hopen op het kampioenschap?

 

Deze competitiedag speelden zij thuis, dus gelukkig konden ze wat later beginnen. Om 12:30 werden de tegenstanders aangevangen zodat men na het invullen van de papieren en het drinken van wat fris snel konden beginnen met de eerste wedstrijden. In eerste instantie hadden ze twee banen ter beschikking, maar gelukkig werd dit uitgebreid naar vier, zodat ze meteen met alle singles tegelijkertijd de baan op konden.

 

Na vier schitterende singles met geweldige rallys, soms een hopeloze mishit en veel winners hadden ze een voorsprong van drie wedstrijden gewonnen en één verloren. Vol overtuiging gingen ze verder met de dubbels waarbij de eerste dubbel die werd gespeeld niet erg lastig was om te winnen, dus ze hadden al weer een wedstrijd in the pocket! De tweede dubbel ging een stuk gelijker op waarbij TV de Kienehoef helaas op het nippertje na twee spannende sets de super-tiebreak had verloren met 14-12. Ondanks dit verlies was de einduitslag in wedstrijden 4-2 voor de Kienehoef.

 

Het competitieteam heeft tot nu toe al vijf dagen op rij winst geboekt. Volgende week krijgen ze nog een pittige tegenstander, welke waarschijnlijk bepalend zou zijn voor het kampioenschap. Natuurlijk hopen zij stiekem al een beetje het kampioenschap in de wacht te slepen waardoor ze volgend jaar een klasse hoger kunnen gaan spelen. Echter moeten ze scherp blijven tot de laatste wedstrijd en voor elk punt blijven strijden!

 

Sportieve groet,

 

Steijn, Yanick, Loek, Jelle en Jesse