Even voorstellen... Jan van Gorp, werkgroep Parkbeheer

Ik ben Jan van Gorp en ben sinds enkele weken actief om in het bestuur de vacature in te vullen die was ontstaan door het vertrek van Jan de Boer. Ik woon in Vogelenzang, ben getrouwd met Corry en heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Ik ben al veel jaar lid van De Kienehoef en tennis meestal op woensdagavond met een gezellig clubje, waarin de derde helft vaak de belangrijkste is.

Vorig jaar ben ik gestopt met werken en heb sindsdien dus meer tijd om in de club wat actiever te zijn. Ik heb mijn hele werkzame leven bij de gemeentelijke overheid gewerkt en was daar steeds verantwoordelijk voor de aanleg, beheer en onderhoud van de openbare ruimte. In dat werk zitten veel raakvlakken met “parkbeheer”, zodat ik in het bestuur gevraagd ben om dat gedeelte op me te nemen. Ik ben duidelijk in een “gespreid bedje” terecht gekomen, dankzij alle inspanningen van de overige (voormalige) bestuursleden en zeker niet te vergeten al die actieve vrijwilligers die er steeds weer voor zorgen dat het park er  tip top bij ligt. Als recreatieve tennisser zie je dat wel maar heb je nauwelijks in de gaten wat daarvoor allemaal moet worden gedaan.

De renovatie van 11 banen is voor de korte termijn een erg belangrijke klus, maar ook dat staat al vrijwel geheel in de steigers. Nu de (gefaseerde) uitvoering nog.

Ik hoop de komende tijd een steentje te kunnen bijdragen aan het voortbestaan van een van de grootste verenigingen van Sint-Oedenrode. Als jullie vragen, tips of klachten hebben, hoor ik dat graag.  Als bestuur staan we daarvoor open.

Ik wens alle leden een heel fijne vakantie en daarna weer veel tennisplezier op ons prachtige park.