Leden van TV de Kienehoef strijden om de titel tijdens de L. van den Biggelaar Installatietechniek Clubkampioenschappen 2019

Van 16 tot en met 29 september staan de jaarlijkse clubkampioenschappen weer op de agenda. Een sportief maar vooral ook gezellig toernooi, welk ieder jaar in september plaatsvindt.

Nu de zomerstop er weer op zit en er alweer een aantal weken getraind is, is het tijd om het niveau weer te testen. Dit kan tijdens de clubkampioenschappen die reeds volop aan de gang zijn.

Meedoen kan in maar liefst 60 onderdelen (categorie: open, 5, 6, 7 en 8) verdeeld in 17+ en 35+. Door de jeugd wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën tot en met 12, 14 en 17 jaar.

Na het succes van vorig jaar worden de winnaars van de clubtitel wederom uitgenodigd voor het Meierijstad Tenniskampioenschap. Dit toernooi wordt gehouden van 30 oktober tot en met 3 november en is exclusief toegankelijk voor winnaars van alle clubkampioenschappen van de tennisverenigingen binnen Meierijstad. Een leuke manier om vervolg te geven aan het euforische gevoel van clubkampioen..

Hopelijk kunnen we ook dit jaar weer veel leden en supporters verwelkomen tijdens het toernooi en op de finaledag  op zondag 29 september.